Bouwsucces

visie

producten

infrasucces

Betonsucces

consensor

Uitgebrachte Nieuwsbrieven

Juni 2010

Augustus 2010

December 2010

Maart 2011

Juli 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@bouwsucces.com
06-20389723

Nieuwsbrief 3

betonsucces

Bouwsucces start met betonsucces

Hans van Ballegooij en ik zijn gestart met betonsucces. Betonsucces is gericht op iedereen in de bouw die werkt met beton. Het bouwen met beton is een proces waarbij vele specialisten bij elkaar komen die een mooi eindproduct maken. Wij helpen bedrijven en projecten om succesvoller te zijn door de kennis boven tafel te krijgen en actief in te zetten.

Meer weten: www.betonsucces.nl

NEN2767

NEN 2767-4 Infrastructuur uniform geïnspecteerd

Op 25 november 2010 werd in het symposium ‘Conditiemeting van infrastructuur’ de NEN 2767-4 gepresenteerd. Deze norm brengt de professionaliteit in het Beheer en Onderhoud weer een stap verder en geeft verder vorm aan asset management.
kansen in beton

Kansen in beton

Hoe ga je nu om met al die trends en ontwikkelingen die op je pad komen. Daar heb ik in opdracht van ConSensor een boekje voor gemaakt specifiek voor de betonsector. En dat heb ik niet alleen gedaan. Dankzij bijdragen van marktonderzoekers, de wetenschap en de praktijk hebben we een overzicht kunnen geven van de kansen voor beton. Dit boekje is bedoelt ter inspiratie en is ook leuk voor mensen die niet dagelijks met hun voeten in het beton zitten. 

Het boekje is hier te downloaden.

NVLB

Workshop duurzaamheid

Voor de NVLB heeft Bouwsucces een workshop georganiseerd. De vraag die op tafel lag was: hoe kan je de handel in breuksteen verder verduurzamen. De laatste stand van zaken werd gepresenteerd en dit leverde een levendige discussie over duurzaamheid vanuit de gezichtspunten opdrachtgever, aannemer, ontginner en de handel.
betonvakdagen

Succesvol op de beton vakdagen

Een nieuw product lanceren in de bouw vergt veel creativiteit. De ConSensor 2.0 Betonsterktemeter is op de beton vakdagen aan het publiek gepresenteerd. Na jaren ontwikkeling is het product nu helemaal gereed voor gebruik in de praktijk. De beurs heeft direct geleid tot de eerste potentiële gebruikers. Zij kijken nu hoe het systeem werkt in de praktijk.

december 2010