Bouwsucces

visie

producten

Betonsucces

infrasucces

consensor

Uitgebrachte Nieuwsbrieven

Juni 2010

Augustus 2010

December 2010

Maart 2011

Juli 2011

 

 

 

info@bouwsucces.com
06-20389723

Nieuwsbrief 2

ConSensor en Bouwsucces werken samen

Sneller bouwen, meer controle op de kwaliteit, weten wanneer je kan voorspannen en ontkisten, de sterkte kunnen volgen, je planning kunnen sturen, minder fouten maken en goedkoper bouwen met beton. Bouwsucces en ConSensor hebben een gedeeld beeld over bouwen met beton. Het bouwen met beton kan slimmer als je weet waarop je stuurt. En als je weet waarop je stuurt dan zal je dat moeten meten. Om de bouw hierin verder te helpen hebben Bouwsucces en ConSensor de handen ineen geslagen.

ConSensor is het meetsysteem voor jong beton. Om het werken met beton te kunnen sturen is informatie nodig. De ConSensor geeft u informatie over:
•        De bouwsnelheid
•        De kwaliteit
•        De sterkte
Wilt u meer weten over de ConSensor ga dan naar: www.consensor.nl. Wilt u meer weten over hoe u de ConSensor gebruikt om uw processen te optimaliseren, neem dan contact op met Bouwsucces.

Omdat sturen meer is dan meten alleen werken Bouwsucces en ConSensor samen. Bij Bouwsucces kunt u advies krijgen over het bouwen met beton en hoe dit proces geoptimaliseerd kan worden. Hierbij wordt ook gekeken hoe de inzet van de ConSensor uw bouwproces kan verbeteren.

consensor

Augustus 2010