Bouwsucces

visie

producten

Betonsucces

infrasucces

consensor

Uitgebrachte Nieuwsbrieven

Juni 2010

Augustus 2010

December 2010

Maart 2011

Juli 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@bouwsucces.com
06-20389723

Nieuwsbrief 4

Amersfoort

De duurzame stad in ruimtelijk perspectief
De inspiratiemiddag ‘De duurzame stad in ruimtelijk perspectief’ is met ruim 10 sprekers en meer dan 50 bezoekers in alle opzichten geslaagd. Dit evenement organiseerde ELMA stedenbouw samen met Eemstadlab in het kader van de Structuurvisie Amersfoort 2030. Deelnemers aan de inspiratiemiddag hadden de primeur van de presentatie van Elma Stedenbouw over de levende stad; een toekomstgerichte stad, voor en door mensen.


Klik hier voor een impressie en de presentaties.

NVDO

Constructieve Veiligheid
Bouwsucces sprak op: Constructieve veiligheid; Deel 1: Gevolgen van veranderend gebruik in het Bezoekerscentrum A4 HSL, over de relatie tussen asset management en het garanderen van de constructieve veiligheid. De NVDO Sectie Infra organiseert in samenwerking met VROM Inspectie in 2011 een drieluik rondom het thema constructieve veiligheid.


klik hier voor de presentatie.

De Koopman

ConSensor succesvol toegepast bij ‘de Koopman’
Om het bouwproces goed te sturen moet er ook gemeten worden. Dit voorkomt fouten, vertragingen, scheelt materiaalverbruik en energie. De ConSensor is toegepast bij de bouw van ‘de Koopman’ in Utrecht. In het Gietbouwnieuws is een artikel verschenen over dit project.

Meer weten, klik hier.
LCC Tender

Aanbesteden met LCC Tender

Duurzaam aanbesteden betekent dat ook het beheer en onderhoud bij de aanbesteding meegenomen wordt. Rijkswaterstaat neemt Life Cycle Cost nu mee bij zijn investeringsbeslissingen. LCC Tender geeft de mogelijkheid de levenscycluskosten zichtbaar te maken. Dankzij onze internet applicatie wordt LCC concreet bij het op de markt zetten van infrastructurele werken.

Meer weten, klik hier.

Betonkennisdag

Tot ziens op de Betonkennisdag

ConSensor is op woesdag 18 mei aanwezig op de Betonkennisdag in de Maassilo in Rotterdam. Samen met NEWA presenteren we onze betonsterktemeter

maart 2011