Bouwsucces

visie

producten

Betonsucces

infrasucces

ConSensor

 

Kansen in beton

kansen in beton

 

 

 

 

ConSensor geeft een boekje weg over trends ontwikkelingen en innovaties op de markt en over de kansen die de betonsector heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@bouwsucces.com
06-20389723

 

ConSensor ConSensor

Bouwsucces en ConSensor werken samen aan het verbeteren van het bouwproces met behulp van sensoren. Het bouwproces kan slimmer zodat uw faalkosten naar beneden gaan, de bouwtijd verkort wordt en de kwaliteit van uw producten omhoog gaat. Dit klinkt eenvoudig, maar hoe is dit in de praktijk waar te maken? ConSensor is uw oplossing. Wij optimaliseren uw bouwproces. De sensoren worden ingezet om de verbeteringen meetbaar te maken.
Meer informatie over ConSensor vindt u op:
www.ConSensor.nl


Aankondiging: Workshop sterktemeting jong beton

workshopWil je meer weten over sterktemetingen aan jong beton, kom dan naar de workshop die Bouwsucces organiseert samen met ConSensor en NEWA en Betoned. Deze workshop wordt gehouden op 4 april in Houten. In de flyer staat meer informatie. Wil je komen, meldt je dan hier aan.


Met de ConSensor de Waal over

De ConSensor wordt ingezet bij de bouw van de extra Waalbrug in de A50 Ewijk - Valburg. Beton@ zet de ConSensor in om het moment van voorspannen vast te stellen.

extra waalbrug

In de volgende projectreferentie vindt u meer informatie.


slim Slimmer bouwen met beton

Op de Beton Vakdagen deelde ConSensor het boekje uit Slimmer bouwen met beton. Dezer uitgave staat vol met innovaties en ideeen die het bouwen met beton kunnen vooruit helpen. U kunt dit boekje hier downloaden.


Website ConSensor Verbeteringen op ConSensor site

Dankzij de gebruikers van de ConSensor hebben we het gebruiksgemak van de ConSensor verder kunnen verbeteren.

Weten wat er verbeterd is klik hier.


Ballast Nedam gebruikt de ConSensorNUON Eemshaven

Bij de bouw van de NUON energiecentrale in de Eemshaven gebruikt Ballast Nedam de ConSensor voor het meten van de temperatuur.

Voor meer informatie klik hier.


ConSensor en TU Eindhoven werken samen aan duurzaamheid

TU Eindhoven Aan de TU Eindhoven wordt onderzoek gedaan naar de levensduur van beton met betrekking tot chloride indringing en hoe de ConSensor als instrument kan worden ingezet.

Voor meer informatie klik hier.


GietbouwnieuwsArtikel Gietbouwnieuws

In het Gietbouwnieuws is een artikel geplaatst over het werken met de ConSensor in de praktijk. Het artikel is hier te downloaden.

 


Pilot EBC en Casco Bouw geslaagdkoopman

In Utrecht wordt de woontoren ‘De Koopman’ gebouwd door Gebr. Van Kessel Bouw samen met Casco Bouw op een bouwplaats waar weinig ruimte is.In Utrecht is de ConSensor ingezet om het communicatieproces aan te vullen.

Voor meer informatie klik hier.


Workshop 'meten aan jong beton'

sterkteontwikkeling Werken met beton wordt steeds industriëler. Of we het nu hebben over het storten van beton op het werk of in de hal, in beide gevallen heeft een procesmatige aanpak grote voordelen. Bouwsucces geeft workshops over het inzetten van metingen om het proces te verbeteren.

Meer informatie klik hier.


Nieuwjaarslezingen Kring Noordkring noord

De nieuwjaarslezingen van Kring Noord waren goed bezocht. Bouwsucces heeft er een presentatie gegeven over het gebruik van de ConSensor.

 


Telecom Updatetelecom update

In de nieuwste editie van Telecom Update is een reeks artikelen verschenen over ICT en de Bouw. Ook over de ConSensor is hier een artikel verschenen. Om dit artikel te lezen klik hier.