Bouwsucces

visie

producten

Betonsucces

infrasucces

ConSensor

 

 

info@bouwsucces.com
06-20389723

 

Meten aan jong beton

sterkteontwikkelingWerken met beton wordt steeds industriƫler. Of we het nu hebben over het storten van beton op het werk of in de hal, in beide gevallen heeft een procesmatige aanpak grote voordelen. Tijd is hierin dominant, want tijd betekent geld. Door te meten krijgen we inzicht in het proces. Met de data kunnen verbeteringen doorgevoerd worden. Door opnieuw te meten is ook helder of een verbetering heeft gewerkt of niet.

Bouwsucces geeft workshops over het inzetten van metingen om het proces te verbeteren. Het doel van deze workshops is het optimaliseren van het bouwproces met beton. Bouwsucces doet dit met als uitgangspunt uw proces. In de workshop analyseren we het proces stap voor stap en gaan kijken wat het effect is van de toepassing van sensoren. We kijken waar ze ingezet kunnen worden en of dit dan ook echt tot verbeteringen kan leiden.

ConSensorBouwsucces gebruikt als basis voor deze workshop de betonsterktesensor van ConSensor. Andere meetmethoden zijn echter ook mogelijk. Het gaat er uiteindelijk om dat het meetsysteem uw betonproces verbeterd.

Meer weten over het verbeteren van het bouwen met beton door te meten, neem dan contact op.